Büyük boy 70x140 cm pamuklu banyo havlusu. %100 pamuktan üretilmiş yüksek emiş gücüne sahiptir. Ürünlerimiz Oeko-Tex sertifikasına sahip fabrikamızda üretilmiştir.
Çocuk Nakışlı El Havlusu 50x100 cm el yada baş havlusu veya bebek havlusu olarak kullanılabilir. %100 pamuktan üretilmiş yüksek emiş gücüne sahiptir. Ürünlerimiz Oeko-Tex sertifikasına sahip fabrikamızda üretilmiştir.
Büyük boy 70x140 cm banyo havlusu, Orta boy 50x100 cm el baş havlusu havlu seti. %100 pamuktan üretilmiş yüksek emiş gücüne sahiptir. Ürünlerimiz Oeko-Tex sertifikasına sahip fabrikamızda üretilmiştir.
Banyo sonrası nazik bebek bakımı yapmanızı sağlar. 90 cm büyük boyutu bebeğin banyodan sonra iyice sarılmasına ve kurumasına olanak sağlar. Doğal olarak antibakteriyel ve hipoalerjenik olan bambu lifi, bebeğin hassas cildi için idealdir.
%100 pamuktan üretilmiş yüksek emiş gücüne sahip Havlu pançolarımız 1-2 yaş bebekler için uygundur. Koltuk altından çıtçıtlı olması Pançonun bebeğinizin üzerinden kaymasını engeller.
Su emiciliği yüksek Neşeli Penguen serisi 2-3 yaş kapüşonlu bornoz. %100 Pamuk
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.